SC Angelslo krijgt te weinig bij Onstwedder Boys

Westerwolde ziegeviert in waar doelpuntenfestijn
7 april 2019
EMMS wint avondwedstrijd van SV Twedo
8 april 2019

SC Angelslo krijgt te weinig bij Onstwedder Boys

In de 1e helft van de wedstrijd is Onstwedder Boys de betere en krijgt direct al mogelijkheden en in de 6e minuut is het al 1-0 als Rutgert Tipker hard binnenschiet . SC Angelslo speelt niet goed met flink wat fouten achterin.  Onstwedder Boys speelt lange ballen en is gevaarlijk voor het doel van SC Angelslo. In de 16e minuut is het al weer raak als Gerko Scheper alleen op keeper Brands afgaat en goed binnenschuift. SC Angelslo gaat na de 2-0 iets anders spelen en krijgt nu meer grip op de wedstrijd. Nu komen er ook kansen en als een vrije bal van Gezim Luli voor de goal komt tikt Nils Tuyn simpel 2-1 binnen in de 30e minuut. Na de thee een ander SC Angelslo dat goed voetbalt en vele kansen krijgt op de gelijkmaker. Onstwedder Boys heeft het nu moeilijk en staat ook niet goed te verdedigen. SC Angelslo doet er alles aan om te scoren en de wedstrijd naar hun toe te trekken maar alle kansen worden om zeep geholpen. Onstwedder Boys speelt opnieuw lange ballen naar voren en in de 83e minuut is het Anne Wilzing die wel scoort en de wedstrijd beslist. SC Angelslo geeft nog niet op maar weet niet meer te scoren uit meerdere mogelijkheden die ze krijgen. Als Jarno Sterenborg in de 90e minuut ook nog de 4-1 binnenschiet is de wedstrijd gelijk afgelopen. Een vervelende nederlaag voor SC Angelslo die zeker meer hadden verdiend.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord