Nieuwe nederlaag voor geplaagd DSC’65

Samenvatting Hoogeveen – SDO
15 april 2019
Teleurstellend Schoonebeek verliest ook van onderaan staand Witteveense Boys
15 april 2019

Nieuwe nederlaag voor geplaagd DSC’65

DALERVEEN – DSC’65 heeft niet kunnen stunten in de thuiswedstrijd tegen HODO. De kampioenskandidaat, eerder nog knap op een gelijkspel gehouden, was in Dalerveen met 3-0 de baas. Dat betekende een nieuwe nederlaag voor de geplaagde ploeg van trainer Richard Nieborg. 

Op de overwinning van de gasten uit Hollandscheveld was uiteindelijk weinig af te dingen. De manschappen van DSC’65 hielden lang hoop op een succesje mede door een aantal fraaie reddingen van doelman Martijn Mepschen. De hoop bleek ijdel, nadat vijf minuten voor tijd de wedstrijd definitief werd beslist door de gasten.

Oefenmeester Nieborg moest opnieuw flink puzzelen in zijn opstelling. De smalle selectie van DSC’65 breekt het vlaggenschip in de cruciale fase van de competitie op. De kaartenbak met spelers is leeg en de mooie resultaten van de seizoensopening lijken al even vervlogen. Niettemin wacht er nog een verbeten strijd om aan degradatie te ontlopen. Daarvoor moeten punten worden gepakt. Daarvoor bleek HODO niet de juiste tegenstander zondag. De individuele kwaliteiten van de Hollandschevelders gaven de doorslag. En vlak voor rust werd de ploeg geholpen door de leidsman, die de 0-2 goedkeurde, waar buitenspel was geconstateerd.

Desondanks was op de einduitslag weinig af te dingen. Voor DSC is het zaak om de ziekenboeg zo gauw mogelijk leeg te krijgen om vervolgens in de laatste fase van de competitie de strijd vol aan te kunnen gaan.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord