Protos komt net tekort tegen SVV ’04

Mariënberg trekt aan de langste Cake!
15 april 2019
SC Angelslo in slotfase over SJS heen 
15 april 2019

Protos komt net tekort tegen SVV ’04

De eerste helft ging nog gelijk op maar na rust speelde SVV”04 het als team beter uit, 2-3.
Het eerste kwartier was voor SVV”04, het combineerde snel en wist na 10 minuten Rick Piek vrij te spelen voor Protos doelman Tim Bakker, deze kreeg nog juist zijn hand achter het geplaatste schot zodat het niet meer dan een corner opleverde voor SVV”04. Daarna verlegde het spel zich naar de speelhelft van SVV’04 en was het Michel Overweg die voor Protos de lat trof. Na een half uur spelen gaf Protos bij een corner teveel ruimte weg waardoor Jessie Rotmensen wist binnen te koppen, 0-1. Direct erna was Michel Soppe met een kopbal dicht bij een goal maar SVV”04 doelman Wiljo Wesseling wist de bal tot corner te werken. Even later was het dan toch raak voor Protos, Bart Reinink ving een slechte uittrap van de SVV”04 doelman op en legde breed op Bram van der Veen die geplaatst binnenschoot, 1-1. Protos begon slecht aan de 2de helft en binnen 2 minuten wist Jessie Rotmensen de 1-2 binnen te koppen. SVV”04 voerde het tempo in de wedstrijd op en jaagde goed op de man met bal waardoor Protos geen kansen wist te creëren. Joost Thiele wist voor SVV’04 de 1-3 met een kopbal te scoren en besliste de wedstrijd vroegtijdig. Protos wist vlak voor tijd nog terug te komen op 2-3 door Bram van der Veen maar kansen op een gelijkspel kwamen er niet meer.

Volgende week speelt Protos uit tegen Sleen.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord