SC Angelslo in slotfase over SJS heen 

Protos komt net tekort tegen SVV ’04
15 april 2019
Winst op zaterdagavond voor SVV’04 tegen PROTOS
15 april 2019

SC Angelslo in slotfase over SJS heen 


In de eerste helft spelen beide teams aanvallend en steken veel energie in de wedstrijd. Soms wat slordig maar wel met veel strijd. SJS is de iets betere ploeg en krijgt ook mogelijkheden om de score te openen met 2 grote kansen maar Doelman Jarno Brands staat steeds op de goede plek. SC Angelslo kan ook nog een kans om voor komen vlak voor rust maar Nils Tuijn schiet hard voorlangs . Na de thee een ander SC Angelslo dat druk zet op SJS en beter gaat spelen. In de 55e minuut mist Jeroen de Groot een grote kans als zijn intikker nog net door Ronald Zuidema van de doellijn wordt gehaald. SJS moet terug en lange ballen gaan spelen daar SC Angelslo goed rond speelt en weet dat de treffer moet gaan vallen. In de 76e minuut gaat Ali Arslan alleen op Keeper  Brian de Jonge af maar schiet recht tegen hem aan. Er volgen nog meer kansen in de slotfase voor beide partijen maar ook die gaan verloren.

SC Angelslo gooit alles in de strijd en in de 87e minuut is het Nils Tuijn die de wedstrijd toch beslist en hard binnenschiet op een pass van Gezim Luli. Complimenten voor scheidsrechter Roesink die uitstekend floot deze middag. A.s. woensdag 17 April gaat SC Angelslo naar Havelterberg voor de inhaalwedstrijd tegen FDS.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord