Winst op zaterdagavond voor SVV’04 tegen PROTOS

SC Angelslo in slotfase over SJS heen 
15 april 2019
Samenvatting Hoogeveen – SDO
15 april 2019

Winst op zaterdagavond voor SVV’04 tegen PROTOS

SVV’04 heeft de uitwedstrijd op deze koude zaterdagavond tegen PROTOS met 2-3 gewonnen.

In het programmaboekje werd nog gememoreerd aan de uitwedstrijd in Schoonebeek in December welke op die zondag koste wat het kost door moest gaan, ondanks het slechte veld en de slechte weersomstandigheden, dit terwijl PROTOS de avond ervoor nog in de voorrondes van hun eigen P.W.Z.  Toernooi moesten aantreden dit leverde de nodige discussies op voorafgaand aan de wedstrijd.

Maar ook voor de selectiespelers van SVV’04 was het destijds een dubbel gevoel zij moesten door deze beslissing het P.W.Z. -toernooi aan zich voorbij laten gaan, en zagen dat er een B-team van SVV’04 naar het PWZ-toernooi gestuurd werd ook bij SVV’04 dus de nodige discussies.

SVV’04 won weliswaar de competitiewedstrijd met 3-0 maar werd in het P.W.Z.-toernooi in de 1e ronde uitgeschakeld, daartegen over bereikte PROTOS in hun eigen toernooi wel de volgende ronde. De juiste keuzes maken die toch door velen als een teleurstelling werden ervaren.

De wedstrijd stond dus voor PROTOS in het teken van zich revancheren op de nederlaag in December in Schoonebeek. PROTOS begon gretig aan de wedstrijd maar het was SVV’04 dat in de 27e minuut de score wist te openen door een doelpunt van Jessie Rotmensen.

Nog geen 5 minuten later scoorde Bram van de Veen na een foutieve pass van de keeper van SVV’04.

SVV’04 was door deze snelle tegengoal dusdanig van slag dat tot aan het rustsignaal geen vuist wist te maken tegen PROTOS  en het was éénrichting verkeer van PROTOS richting doel van SVV’04 maar men wist niet te scoren, Doelman Wiljo Wesseling wist door een aantal goede ingrepen zijn team te behoeden voor een achterstand, en werd er met een 1-1 ruststand gepauzeerd.

Na rust een gretig SVV’04 die beter aan de 2e helft begonnen en in de 47e minuut door een doelpunt van wederom Jessie Rotmensen op een 1-2 voorsprong kwam.

Vanaf dat moment kwam PROTOS er niet meer aan te pas, en was SVV’04 de betere en goed combinerende ploeg op het veld, en toen in de 53e minuut Joost Thiele de 3-1 op het scorebord liet aantekenen leek het er op dat PROTOS de strijd op zou geven, maar niets was minder waar.

PROTOS vocht tot het einde om de aansluitingstreffer te maken.  De inzet van de spelers van PROTOS werd in de 90e minuut toch nog beloond met een doelpunt van Bram van de Veen die hiermede de eindstand op 2-3 bepaalde.

SVV’04 doet door dit resultaat lekker bovenin mee in de 3e Klasse C.

2e Paasdag wacht de thuiswedstrijd tegen RAPTIM  hopelijk weet SVV’04 deze positieve flow vast te houden en ook hier weer een goed resultaat neer te zetten

1)Wiljo Wesseling, 2) Matthijs Landman, 3) Michel Kerkdijk, 4) Joost Thiele,

5) Rick Strijker (65” Jarno Gerrits) 6) Martijn Scherpen, 7) Harmen Stuiver (82” Mark Heijnen) 8) Lars Koopmeiners, 9) Jessie Rotmensen, 10) Frank Schoemakers (45” Arjen Kocks)

11) Rick Piek

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord