SVV’04 verliest door de weeks van Ruinerwold

Knuppe ruim aan kop in Beltona Topscorer van de regio
29 april 2019
Door de ogen van Bertjan Smit: WKE ’16 – vv Sleen
2 mei 2019

SVV’04 verliest door de weeks van Ruinerwold

Ruinerwold – SVV’04   Eindstand 1 – 0

Voor Ruinerwold stond er veel op het spel. Op dinsdag werd bekend dat de samenwerking met trainer Henri Spijkerman was beëindigd en het duo Smid/Emmink de club moet behoeden voor degradatie c.q. nacompetitie. En de dag erop gelijk een thuiswedstrijd tegen SVV’04.

SVV’04 trainer Arthur van der Veen had zijn manschappen goed voorbereid en gewezen op een zeer gemotiveerde tegenstander. Het eerste half uur van de wedstrijd was SVV’04 de beter voetballende ploeg, maar beloonde zichzelf niet met een voorsprong. Het was juist Ruinerwold dat aan de leiding kwam, naar eerst een goed lopende aanval van SVV’04. Lars Koopmeiners schoot hierbij hard op de paal en de daarop volgende snelle tegenaanval werd door Frank Jansen doeltreffend afgerond. Voor de rust kreeg Ruinerwold nog een grote kans door slecht uitverdedigen, maar aanvoerder Michel Kerkdijk voorkwam de 2-0.

Na de rust speelde Ruinerwold verdedigend en met enkele snelle aanvallen creëerden zij meer kansen dan SVV’04. Een van richting veranderd afstandsschot ging net over en kort daarop redde keeper Wiljo Wesseling knap toen een aanvaller van Ruinerwold alleen op hem afkwam. Een goede aanval via Emiel Wever gaf een kopkans voor Jessie Rotmensen, maar hij kopte over. 10 minuten voor tijd had SVV’04 geluk dat een schot van Markus Koetsier via  de lat overging. Helaas dus geen punten mee naar Schoonebeek.

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 Matthijs Landman (77e Mark Heijnen), 3 Michel Kerkdijk, 4 Jarno Gerrits, 5 Joost Thiele (46e Gerbrand Schoemakers), 6 Martijn Scherpen, 7 Arjen Kocks (70e Emiel Wever) 8 Lars Koopmeiners, 9 Bart Moes, 10 Rick Piek ,11 Jessie Rotmensen

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord