Topper in 5E: Zwartemeerse Boys – Weiteveense Boys

Door de ogen van Bertjan Smit: WKE ’16 – vv Sleen
2 mei 2019
Protos overtuigd langs Twedo
6 mei 2019

Topper in 5E: Zwartemeerse Boys – Weiteveense Boys

Aanstaande zondag (5 mei) is de derby en topper in de 5e klasse E tussen Zwartemeerse Boys en Weiteveense Boys. Zwartemeerse Boys staat bovenaan in de 5e klasse E en zal geen punten willen laten liggen in de strijd om het kampioenschap. Weiteveense Boys daarentegen is ook nog niet kansloos voor het kampioenschap en zal dus alles op alles zetten om de punten mee te nemen vanuit Zwartemeer. Op voorhand een prachtig affiche dus.

RTV Drenthe is live aanwezig bij deze wedstrijd. Beelden zijn online te volgen via www.rtvdrenthe.nl en zijn ’s avonds te zien in het programma Onze Club op RTV Drenthe. De wedstrijd begint zondag 5 mei om 14.00 uur op Sportpark de Koel te Zwartemeer.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord