EMMS laat niets heel van Sleen

Samenvatting Hoogeveen – Purmersteijn
6 mei 2019
Dalen trekt aan het langste eind bij SVV’04
6 mei 2019

EMMS laat niets heel van Sleen

EMMS heeft afgelopen zondag niets heel gelaten van de nummer laatst, met maar liefst 1-8 werd Sleen opzij gezet. In de beginfase was EMMS al wel de betere maar speelde het nog nonchalant, toch was de beste kans voor EMMS. Jord Anbergen werd perfect ingespeeld door Emiel Kosse, hij schoot de bal hard over het doel. Sleen liet zich ook zien, de middenvelder gaf de bal keurig mee op de aanvaller en die passeerde Bastin Kleinheerenbrink maar sneltrein Emiel Kosse was net op tijd om de bal voor de lijn weg te werken. Vlak na deze kans was het EMMS dat verdiend op voorsprong kwam, Henry Bosman gaf de vrije bal voor het doel en de bal werd door de verdediger van Sleen verlengd en ging over de keeper heen 0-1. Net na de 0-1 werd het ook al 0-2, de corner leek gepakt te worden maar de keeper liet los en verdediger Erik Kosse tikte van dichtbij raak. Na twintig minuten spelen ging Bastin Kleinheerenbrink gruwelijk in de fout door de bal door zijn handen te laten gaan en bij de tweede paal werd het laatste zetje gegeven 1-2. EMMS liet zich niet in de war brengen en bracht de marge al gauw op twee, een uitstekende actie van Glenn ter Wielen over de linkerkant, hij gaf de bal uitstekend voor op Jorunn Kleinheerenbrink en die haalde verwoestend uit. Voor de rust werd het ook nog 1-4, Sleen ontbeerde de kwaliteit om het EMMS lastig te maken. Maurice Kosse gaf de bal diep op Glenn ter Wielen, die kapte uitstekend naar binnen en gaf de keeper het nakijken.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord