SC Angelslo in slotfase onderuit tegen CSVC

Westerwolde neemt punt mee uit Gasselternijveen
13 mei 2019
Belangrijke punten voor DSC’65 in strijd om handhaving
13 mei 2019

SC Angelslo in slotfase onderuit tegen CSVC

De 1e helft van de wedstrijd is het aftasten en beide ploegen spelen rustig rond. Pas in de 24e minuut is de eerste kans voor CSVC maar de bal wordt van de doellijn gehaald door Ricardo Gelijk. CSVC is op dat moment beter maar SC Angelslo staat prima achterin. SC Angelslo krijgt in de 35e minuut een grote kans maar Sander Nijstad schiet tegen keeper Rogier Assen aan. Op een paar kleine mogelijkheden na is de ruststand 0-0. Na de thee gaan beide ploegen op zoek naar de overwinning en is het tempo hoger met beter voetbal. In de 50e minuut is het SC Angelslo die op 1-0 komt als Nils Tuijn hard diagonaal binnen schiet. CSVC is even aangeslagen maar 5 minuten later is het al weer gelijk als Justin Regtop de bal binnenschiet door een foutje achterin. SC Angelslo knokt tegen een beter CSVC die maar weinig mogelijkheden krijgt. Het laatste half uur herpakt SC Angelslo en gaat ook weer beter spelen en krijgt ook kansen, maar weet niet te scoren. CSVC gaat nu ook lange ballen spelen en krijgt ook kansen om te scoren. SC Angelslo houd stand tot in de slotfase maar in de 89e minuut is het toch CSVC die de overwinning in de wacht sleept als Ruben Meijer doelman Brands kansloos laat en de 1-2 binnentikt. Volgende week gaat SC Angelslo op bezoek bij Borger.

                                                                                                   Wietze de Jong.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord