SVV’04 doet zichzelf tekort

Belangrijke punten voor DSC’65 in strijd om handhaving
13 mei 2019
Albert Frijlink “Scheidsrechter van Verdienste”
13 mei 2019

SVV’04 doet zichzelf tekort

In een wedstrijd waar geen belangen meer op het spel stonden, maakten de twee ploegen er een matige wedstrijd van. SVV’04 moest improviseren, aangezien beide centrale verdedigers (Kerkdijk en Gerrits) afwezig waren. In de eerste helft waren er enkele kansen voor SVV’04, maar de voorwaartsen hadden het vizier duidelijk niet op scherp staan. Ook Weerdinge kreeg een kans, maar deze leverde geen doelpunt op.

Na de rust was SVV’04 de betere ploeg, maar vergat het zichzelf te belonen met treffers. In de laatste vijf minuten van de wedstrijd pakte Weerdinge, tegen de verhouding in, de volle winst. Eerst scoorde Aaron Brinks door zowel een verdediger als de keeper tussen de benen door te spelen en vlak voor het eindsignaal scoorde Willem van Loenen de 2 – 0.

Opstelling SVV’04: 1 Wiljo Wesseling, 2 Matthijs Landman, 3 Lars Koopmeiners, 4 Joost Thiele , 5 Rick Strijker, 6 Rick Piek, 7 Martijn Scherpen , 8 Arjen Kocks (60e Gerbrand Schoemakers), 9 Bart Moes (60e Harmen Stuiver), 10 Frank Schoemakers , 11 Jessie Rotmensen

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord