Dames Twedo en SVV’04 volgend seizoen als Vrouwen 1 de competitie in

DVC’59 zoekt keeper
16 mei 2019
Herman Schonewille nieuwe trainer ZZVV
16 mei 2019

Dames Twedo en SVV’04 volgend seizoen als Vrouwen 1 de competitie in

Donderdagavond 09-05-2019 is een samenwerkingsovereenkomst dames 1 SV Twedo — SVV’04 getekend door voorzitter Kees Goos en door Jos van Hees voorzitter SVV’04 in Schoonebeek in het bijzijn van bestuursleden SVV’04, Twedo  en 2 afgevaardigden van de KNVB.
Het betreft een Samenwerking Team (ST ) overeenkomst van 1 jaar, met de naam ST  Twedo/SVV’04.                                                       Deze overeenkomst legt de basis voor beide clubs om met een dames 1 prestatie elftal deel te kunnen gaan nemen in de competitie seizoen 2019 -2020.

De samenwerking is nieuw voor beide clubs en zal ook even wennen zijn. In nauw overleg zal volgens opgesteld stappenplan vastgelegd worden, in welke shirts de dames gaan voetballen, wie de trainers worden, waar de thuiswedstrijden worden gespeeld etc. etc.

Een mooie uitdaging zowel op sportief als organisatorisch gebied om het meisjes- en damesvoetbal namens SVV’04 en Twedo naar de top te brengen.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord