Protos en Weerdinge in balans

SC Angelslo verliest thuis van sterk Vitesse`63
26 mei 2019
Ruinen ontloopt door overwinning op SVV’04 nacompetitie
27 mei 2019

Protos en Weerdinge in balans

Protos sleept er op de valreep nog een gelijkspel uit na een sterke 2de helft van Weerdinge.
Reeds na 2 minuten spelen had Mohamed Suleiman voor Weerdinge de score kunnen openen maar zijn schot ging hoog over. Even later wist Bart Reinink Michel Overweg in scoringspositie te zetten maar deze wist het Weerdinger doelman Sjoerd Wolters niet lastig te maken. Het spel, moeilijk gemaakt door de harde wind, miste aan weerszijden de nauwkeurigheid. Na een kwartier spelen onderschepte Michel Overweg een terugspeelbal en, nadat hij eerst de doelman en een verdediger omspeelde, zette hij Protos op 0-1. Weerdinge kwam na een half uur spelen langszij, Willem van Loenen schoot een vrije trap op 20m van de goal onhoudbaar in de kruising, 1-1. Protos kreeg 2 minuten later de kans weer op voorsprong te komen, Dennis Spang zette Michel Overweg in scoringspositie maar diens schot ging ruim over. De tweede helft was voor Weerdinge, Ferry ten Dolle en Jaimy Wessels werden ingebracht en dezen zorgden voor meer rust aan de bal aan Weerdinger zijde. Het was dan ook geheel in lijn met het spelbeeld dat na 20 minuten in de 2de helft Weerdinge op voorsprong kwam. Na een goed opgezette aanval bracht Mohamed Suleiman de bal laag voor het Protos doel waar Bram Mittendorff deze ongelukkig het eigen doel in werkte, 1-2. Protos had de grip op de wedstrijd al verloren en had het geluk dat Weerdinge de paar goede kansen die ze daarna nog kregen niet verzilverde. Ver in blessuretijd kreeg Protos een corner die kort genomen werd waardoor Michel Overweg kon versnellen richting het Weerdinger doel om daarna de bal keihard in de verste bovenhoek te knallen, 2-2.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord