Ruinen ontloopt door overwinning op SVV’04 nacompetitie

Protos en Weerdinge in balans
26 mei 2019
Kampioensdroom spat uiteen voor Hoogeveen
27 mei 2019

Ruinen ontloopt door overwinning op SVV’04 nacompetitie

Voor Ruinen stond vanmiddag heel wat op het spel, een overwinning zou heel goed uitkomen in de strijd met CEC-Musselkanaal-Twedo en Ruinerwold om nacompetitie te ontlopen. Voor SVV’04 stond vanmiddag niets meer op het spel, restte de ploeg alleen nog maar om een sportieve plicht om er nog een wedstrijd van te maken.

Vanaf het begin was vv Ruinen de boven liggende partij, alleen wisten de mannen uit Ruinen dit niet in doelpunten uit te drukken. Slechts sporadisch kwamen de SVV’ers  voor het doel van vv. Ruinen.

Na rust kwam SVV’04 wat beter in de wedstrijd en wist een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Ruinen te verschijnen. De beste kans voor SVV’04 was een goed lopende aanval die door Lars Koopmeiners werd over geschoten.

In de slotfase kreeg vv. Ruinen toch nog loon naar werken, vanuit een vrije bal wist Wouter de Jong met het hoofd te scoren. De resterende tijd was te kort voor SVV’04 om nog met een punt huiswaarts te keren.

vv. Ruinen vierde feest want toen de resultaten van de andere wedstrijden binnendruppelden bleek dat door deze nipte maar verdiende overwinning vv Ruinen de nacompetitie wist te ontlopen. Volgend jaar zullen beide ploegen weer in de 3e Klasse uitkomen.

Opstelling SVV’04:

.1) Wiljo Wesseling 2) Matthijs Landman 3) Michel Kerkdijk 4) Joost Thiele 5) Rick Strijker

6) Martijn Scherpen ( Emiel Wever) 7) Bart Moes 8) Lars Koopmeiners 9) Jessie Rotmensen

10) Frank Schoemakers (Rick Piek) 11) Jarno Gerrits.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord