Parkeren Offerein Voetbaltoernooi

Prent Dorpentoernooi van start!
11 augustus 2019
Offerein Voetbaltoernooi trapt vrijdag af met nieuwe opzet
15 augustus 2019

Parkeren Offerein Voetbaltoernooi

Vrijdag is de 1e ronde van het Offerein Voetbaltoernooi. De toegang tot het complex kan alleen plaatsvinden via de hoofdingang van VV Hoogeveen. Voor het overige is het complex geheel gesloten (en dus ook de ingang van HZVV). Er zal ook toezicht gehouden worden. De parkeerplaats is afgesloten. Het sportpark is dus via de Sportveldenweg niet bereikbaar. Er kan het beste geparkeerd worden bij zwembad De Dolfijn (Bentincksdijk 10) of op of rond de Bentincksdijk zelf. Daarnaast kan er geparkeerd worden op het oude trainingsveld van HZVV (naast het hockeyveld). Zie afbeelding. Er is dus voldoende parkeergelegenheid. Bent u niet bekend in Hoogeveen, dan is het verstandig dit adres (Bentincksdijk 10) in te voeren in uw navigatie.

Meer informatie over het toernooi: https://www.vvhoogeveen.nl/226/12/offerein-voetbaltoernooi-2019/

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord