Ladies Cup Emmen 3e editie komt eraan!

Noordscheschut Kampioen 4e editie Prent Dorpentoernooi
19 augustus 2019
Spannende ontknopingen tijdens Offerein Voetbaltoernooi
22 augustus 2019

Ladies Cup Emmen 3e editie komt eraan!

Teams gezocht!

“Na een succesvol vervolg vorig jaar op de eerste editie, waarbij van 9 naar 18 teams was gegroeid, gaat ook dit jaar de Ladies Cup Emmen plaats vinden. Van de 18 teams van vorig jaar wist Oranje-Zwart zich te kronen tot de onbetwiste nummer 1. Dat 18 teams niet de horizon is van de organisatie moge duidelijk zijn door het feit dat er dit jaar plaats is voor 30 teams. 

Dit jaar wordt er in 5 sporthallen gestreden om een ticket voor de finaledag in de sporthal van Angelslo, die ticket is weggelegd voor alle ploegen die als eerste eindigen in de poule. De poulefase vindt plaats op maandag 23 december van 18:00 tot 22:00 in Angelslo, Emmerhout, Meerdijk, Veenoord en Zwartemeer. In deze poulefase strijden per poule 6 ploegen om de eerste plaats en de daarbij horende ticket voor de finaledag in Angelslo. Redt je het als team net niet, en wordt je tweede in de poule, dan is er dit jaar voor het eerst een tussenronde waar alsnog een ticket ligt te wachten voor de finale. Deze tussenronde vindt plaats op vrijdag 27 december van 18:00 tot 22:00 in de sporthal van de Meerdijk. Op zondag 29 december is de finale en gezien het aantal toeschouwers van vorig jaar vindt die dit jaar weer plaats in de sporthal in Angelslo van 13:00 tot 17:00.

Lijkt het jou leuk om aan dit toernooi mee te doen met je eigen vereniging, schroom je dan niet en geef je snel op! Vorig jaar waren er teams actief van de 3e klasse zaterdag (11×11) tot en met de 7e klasse vrijdag (7×7), dus voor iedere ploeg is er voldoende uitdaging. Opgeven kan door je team aan te melden per E-mail naar indoorsoccerladiescup@gmail.com. Om het toernooi te kunnen organiseren vraagt de organisatie wel een inschrijfbedrag van 15€, die op de dag zelf is te voldoen, maar daar staan dan ook zeker leuke prijzen tegen over, zowel individueel als team! Geef je snel op, want VOL=VOL!”

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord