Janiek Arends: ‘Vol vertrouwen de hoofdklasse in met vv Emmen!’

Programma Offerein Voetbaltoernooi
22 augustus 2019
Thorsten Leeuw: ‘Vv Buinen gaat meedoen om de bovenste plaatsen’
23 augustus 2019

Janiek Arends: ‘Vol vertrouwen de hoofdklasse in met vv Emmen!’


Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! Enkele weken geleden werd de indeling bekendgemaakt en ondertussen zijn de meeste verenigingen alweer begonnen aan de voorbereiding. Met verschillende selectiespelers kijken we vooruit naar de wedstrijden die op het programma gaan. Ook blikken we nog even kort terug op het afgelopen seizoen. De aftrap doen we vandaag met Janiek Arends van vv Emmen.

Arends (23) speelt al zes jaar als rechtermiddenvelder voor de vereniging. De student heeft ondertussen zijn eigen bedrijf in de afvalrecycling en woont al z’n hele leven in Emmen.

Vorig seizoen
‘Een seizoen voor in de boeken’, zo vertelt de middenvelder. ‘We zijn kampioen geworden in de eerste klasse F. Een topprestatie en als je het mij vraagt toch zeker mijn mooiste seizoen tot nu toe. We hebben veel wedstrijden mogen winnen met een prima team. Ik kan dan ook niet wachten om weer aan het nieuwe seizoen te beginnen.’

Verwachtingen
Vv Emmen speelt dit seizoen dus in de Hoofdklasse. ‘Er is op zich niet veel veranderd ten opzichte van afgelopen seizoen, al weet ik niet precies wat ik in de nieuwe competitie moet verwachten. Wel verwacht ik dat we een stabiele middenmoter kunnen worden. Ik denk dat het we het dan goed hebben gedaan. Met dit team heb ik er alle vertrouwen in!’  Arendsz is trots op zijn vereniging. ‘De FC vertegenwoordigd Emmen als profclub, wij als amateurs de stad op het hoogste voetbalniveau in de regio!’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord