Thorsten Leeuw: ‘Vv Buinen gaat meedoen om de bovenste plaatsen’

Janiek Arends: ‘Vol vertrouwen de hoofdklasse in met vv Emmen!’
23 augustus 2019
Germanicus wint Paviljoen Nijstad Cup
25 augustus 2019

Thorsten Leeuw: ‘Vv Buinen gaat meedoen om de bovenste plaatsen’

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! Enkele weken geleden werd de indeling bekendgemaakt en ondertussen zijn de meeste verenigingen alweer begonnen aan de voorbereiding. Met verschillende selectiespelers kijken we vooruit naar de wedstrijden die op het programma gaan. Ook blikken we nog even kort terug op het afgelopen seizoen. Vandaag aan het woord: Thorsten Leeuw van vv Buinen.

De spits (19) gaat zijn tweede seizoen in bij de vereniging in Buinen en speelde voorheen voor vv Musselkanaal en Stadskanaal.


Terugblik
Na vorig seizoen matig te zijn begonnen aan de competitie, wist het team zich aardig te herpakken. ‘We raakten steeds meer op elkaar ingespeeld en dit zag je terug in de resultaten. Helaas kampte ikzelf met een hamstringblessure waardoor ik toch een aantal wedstrijden heb moeten missen.’ Vv Buinen ging als 8e de winterstop in en dat kon de vereniging goed gebruiken. ‘We hebben optimaal gebruikt gemaakt van deze pauze en kwamen goed uit de startblokken. Uiteindelijk klommen we op de ranglijst en zijn we op een keurige vijfde plek geëindigd. Helaas mistten we net de nacompetitie, maar ik kijk terug op een goed seizoen!’

Nieuwe seizoen
‘Mijn verwachtingen zijn heel hoog. We hebben het team intact kunnen houden en we hebben een aantal jongens kunnen toevoegen aan onze selectie. Hierdoor kunnen we o.a. blessures en schorsingen ook beter opvangen. Wanneer alles gaat draaien heb ik er alle vertrouwen in dat we dit seizoen om de bovenste plaatsen mee zullen strijden’, aldus de ambitieuze spits.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord