Dedemsvaart haalt uit op slotdag Offerein Voetbaltoernooi

Germanicus wint Paviljoen Nijstad Cup
25 augustus 2019
Stefan Bernsen: ‘’FC Klazienaveen is verplicht om voor het kampioenschap te gaan!’
25 augustus 2019

Dedemsvaart haalt uit op slotdag Offerein Voetbaltoernooi

Gramsbergen derde

Na nederlagen tegen Gramsbergen en Nieuw Buinen haalde Dedemsvaart op de slotdag van het Offerein Voetbaltoernooi flink uit. De ploeg van trainer Arnoud Rouwenhorst haalde tegen SC Erica zelfs de dubbele cijfers: 10-2. Men eindigde hierdoor als zevende tijdens de Paviljoen Nijstad Cup. In datzelfde toernooi eindigde Gramsbergen als derde.

Gramsbergen had eerder tegen Germanicus na strafschoppen een plek in de finale gemist. Hierdoor streed men vrijdagavond tegen WKE’16 om de 3e en 4e plaats. Opnieuw moesten er strafschoppen aan te pas komen om de winnaar aan te wijzen. Ditmaal was het lot de groenwitten gunstiger gezind en werd de strafschoppenreeks gewonnen.
Na 90 minuten stond er een 1-1 stand op het scorebord. Lorenzo Hindriks opende na een kwartier de score, waarna David Houtman de gelijkmaker na een half uur scoorde. DUBBELE CIJFERS

Dedemsvaart kende tot vrijdag een matig toernooi, maar de terugkeer van Dilan van Bree leek de ploeg vleugels te geven. Het werd dan ook de grote ‘Van Bree show’. Daar kwam bij dat Erica-trainer Erwin Sikkes bijna de volledige defensie moest missen.
Al na tien minuten opende Ben Gerritsen de score, waarna Van Bree met twee treffers de stand binnen het halve uur op 3-0 zette. Daarbij bleef het niet in de eerste helft. Opnieuw Gerritsen en twee keer Van Bree zorgden voor een 6-0 ruststand.
In de tweede helft deed ook routinier Reamon Knol een duit in het zakje en bleef Dilan van Bree scoren. Met opnieuw twee treffers bracht hij na een uur de stand op 9-0. De arme Ericanen deden daarna twee keer iets terug, maar het slotakkoord was opnieuw voor de oranjehemden uit Dedemsvaart. Wie anders dan Dilan van Bree bracht met zijn zevende treffer de eindstand op 10-2.
SC Erica werd uiteindelijk wel uitgeroepen tot sportiefste ploeg van het toernooi.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord