Stefan Bernsen: ‘’FC Klazienaveen is verplicht om voor het kampioenschap te gaan!’

Dedemsvaart haalt uit op slotdag Offerein Voetbaltoernooi
25 augustus 2019
NKVV 1 wint eerste oefenwedstrijd
26 augustus 2019

Stefan Bernsen: ‘’FC Klazienaveen is verplicht om voor het kampioenschap te gaan!’

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! Enkele weken geleden werd de indeling bekendgemaakt en ondertussen zijn de meeste verenigingen alweer begonnen aan de voorbereiding. Met verschillende selectiespelers kijken we vooruit naar de wedstrijden die op het programma gaan. Ook blikken we nog even kort terug op het afgelopen seizoen. Vandaag aan het woord: Stefan Bernsen van FC Klazienaveen!

Bernsen (28) speelt zijn tweede periode in Klazienaveen. Na in de jeugd en het eerste elftal van s.v. Weiteveense Boys hebben gespeeld, kwam hij tussen 2012 en 2016 uit voor vv Klazienaveen. Na drie jaar Weiteveen is hij dit jaar terug op Sportpark De Planeet. De inwoner van Weiteveen is onlangs getrouwd en heeft een dochter. In het dagelijks leven heeft hij zijn eigen stratenmakers bedrijf.

‘Natuurlijk heb ik de vereniging het afgelopen seizoen gevolgd. Ik speelde dan wel voor Weiteveense Boys, maar ben bevriend met een aantal spelers van het eerste elftal van FC Klazienaveen. Tuurlijk is het jammer dat we nu in de derde klasse spelen in plaats van de tweede klasse. We zijn dan ook verplicht aan iedereen, maar vooral aan onszelf om voor het kampioenschap te gaan.’ Bernsen is tevreden over de samenstelling van het team: ‘We werken dit seizoen met een goede mix. Van Jong naar veel ervaring, maar ook een aantal nieuwe jongens waaronder ikzelf. We moeten de weg naar boven weer inslaan!’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord