Scheidsrechters trainen op Eredivisie-niveau met Dick Lukkien

Door de ogen van Bertjan Smit: WKE ’16 – DZOH
30 augustus 2019
Samenvatting Veenhuizen – Hoogeveen zaterdag
1 september 2019

Scheidsrechters trainen op Eredivisie-niveau met Dick Lukkien

Hoofdtrainer Dick Lukkien van FC Emmen geeft op dinsdag 3 september a.s. een gasttraining bij scheidsrechtersvereniging HZO Drenthe. De training op de velden van vv Emmen begint om 19.00 uur en duurt tot 20.00 uur. Vanaf 18.30 uur zijn de club-scheidsrechters, club-assistenten en KNVB-scheidsrechters welkom in het clubhuis ‘De Meerfluit’ achter de Oost-tribune.

Na afloop van de training zal Dick Lukkien een lezing verzorgen over zijn werkzaamheden bij FC Emmen én over zijn carrière als profvoetballer. Wellicht haalt Lukkien ook nog even herinneringen op aan BV Veendam, de club waar hij als speler en trainer rondliep.

Alle KNVB- en clubscheidsrechters zijn van harte welkom om deze speciale gasttraining en lezing bij te wonen. Belangstellenden die niet willen deelnemen aan de training, maar wel de lezing van Dick Lukkien willen bijwonen, kunnen zich melden in het clubhuis ‘De Meerfluit’. De lezing start om 20.30 uur en deelname aan beide activiteiten is gratis. Kijk voor meer info over de HZOD op: http://www.covshzodrenthe.nl

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord