Ferdy Poelman: ‘Eerste vijf is haalbaar voor WKE ’16’

Mitchell Luchtenberg: ‘Een mooi prestatie met vv De Weide neerzetten’
2 september 2019
Wedstrijdverslagen en nieuws vanuit de vereniging zeer welkom!
2 september 2019

Ferdy Poelman: ‘Eerste vijf is haalbaar voor WKE ’16’

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! Enkele weken geleden werd de indeling bekendgemaakt en ondertussen zijn alle verenigingen alweer begonnen aan de voorbereiding. Met verschillende selectiespelers kijken we vooruit naar de wedstrijden die op het programma gaan. Ook blikken we nog even kort terug op het afgelopen seizoen. Vandaag aan het woord: Ferdy Poelman, aanvaller van WKE ’16.

Poelman (24) speelt alweer vier jaar voor WKE ’16, na eerder voor vv Emmen en vv EMMS te hebben gespeeld. De aanvaller woont in Emmen en is werkzaam voor Lopharm sportmedische groothandel in zijn woonplaats.


Trots
Trots, dat is het woord dat hem te binnenschiet wanneer we over WKE ’16 beginnen. ‘
Ik ben trots op het team + begeleiding dat wij vanaf de doorstart in 2016 voor het 3e jaar op rij kampioen zijn geworden! Natuurlijk zijn er minder goede wedstrijden gespeeld, maar als je ook deze weet te winnen zegt het iets over het team natuurlijk.’

Verwachtingen
Poelman kijkt uit naar het nieuwe seizoen in de tweede klasse. ‘Ik verwacht dat we gewoon lekker kunnen voetballen en hoop dat we bij de eerste vijf kunnen eindigen. Een periodetitel daarbij zou helemaal mooi zijn. Alles daarboven is natuurlijk mooi meegenomen.’

WKE ‘16
WKE ’16 staat volgens Poelman voor gezelligheid en mensen die voor elkaar klaarstaan. ‘Als je het oranje shirt van WKE ’16 aantrekt, ga je voor elkaar door het vuur. Zo zie ik mijn club!’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord