Dennis van der Veen: ‘Mooie derby’s voor vv Mariënberg’

Wedstrijdverslagen en nieuws vanuit de vereniging zeer welkom!
2 september 2019
Herald Evers: ‘We gaan voor handhaving met vv Kloosterhaar’
3 september 2019

Dennis van der Veen: ‘Mooie derby’s voor vv Mariënberg’

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! Enkele weken geleden werd de indeling bekendgemaakt en ondertussen zijn alle verenigingen alweer begonnen aan de voorbereiding. Met verschillende selectiespelers kijken we vooruit naar de wedstrijden die op het programma gaan. Ook blikken we nog even kort terug op het afgelopen seizoen. Vandaag aan het woord: Dennis van der Veen, middenvelder van vv Mariënberg.

Van der Veen (18) speelt sinds begin 2019 in de eerste selectie. De verdedigende middenvelder woont samen met zijn ouders en broers in Beerze. Naast zijn hbo-studie Bouwkunde brengt hij de ochtendkrant rond in de regio en is hij actief als jeugdtrainer bij vv Mariënberg.

Leerzaam seizoen
Vorig seizoen maakte Van der Veen zijn debuut in de eerste selectie. ‘Ik kijk terug op een soms wat moeizaam maar ook zeker een leerzaam seizoen. We hebben wedstrijden onnodig verloren, of verloren door tegenslagen als blessures en rode kaarten. Hierdoor stonden we korte tijd onderaan de ranglijst. Desondanks bleef de sfeer binnen de groep goed, en mede hierdoor wisten wij belangrijke wedstrijden te winnen. De inzet van iedereen was goed en dat bracht ons naar een veilige plek op de ranglijst.’

Derby’s
Van der Veen heeft zin in het nieuwe seizoen: ‘Gelukkig kunnen we dit jaar door met een zo goed als dezelfde selectie en dezelfde trainers. Een aantal nieuwe jongens is erbij gekomen, dit zorgt voor positieve concurrentie. Er zijn leuke nieuwe tegenstanders bij ons in de competitie gekomen, zoals bijvoorbeeld vv Bruchterveld. Samen met meerdere clubs uit de buurt zullen er leuke derby’s zijn. Met de selectie die we nu hebben verwacht ik dat we voor de goede middenmoter moeten gaan. Ik denk dat dat haalbaar moet zijn.’

VV Mariënberg
Volgens de middenvelder typeert het ‘ons-kent-ons’ en de gezelligheid de vereniging. ‘Dat maakt onze club een zeer comfortabele vereniging!’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord