Herald Evers: ‘We gaan voor handhaving met vv Kloosterhaar’

Dennis van der Veen: ‘Mooie derby’s voor vv Mariënberg’
3 september 2019
Daniël Mulder: Sv Twedo gaat voor een plek in de middenmoot’
5 september 2019

Herald Evers: ‘We gaan voor handhaving met vv Kloosterhaar’

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! Enkele weken geleden werd de indeling bekendgemaakt en ondertussen zijn alle verenigingen alweer begonnen aan de voorbereiding. Met verschillende selectiespelers kijken we vooruit naar de wedstrijden die op het programma gaan. Ook blikken we nog even kort terug op het afgelopen seizoen. Vandaag aan het woord: Herald Evers, verdediger van vv Kloosterhaar.

Evers (31) gaat alweer zijn vijftiende seizoen in als selectiespeler. Sinds het seizoen 2005-2006 speelt hij zijn wedstrijden in het eerste elftal. De verdediger werkt hij als werkvoorbereider en is hij actief in het jeugdbestuur van vv Kloosterhaar en leider van JO12-1 waar zijn zoon in speelt.

Fantastisch seizoen
‘Het afgelopen seizoen hebben wij als Kloosterhaar een fantastisch seizoen gehad met als eind resultaat een vierde plek op de ranglijst en nacompetitie spelen voor promotie naar de tweede klasse.’

Waar aan het begin van het seizoen de doelstelling was ingezet voor handhaving in de derde klasse, kwam er aan het einde van het seizoen nog iets moois voor vv Kloosterhaar: Een periode pakken in de derde klasse.  ‘Ja, wie had dit gedacht aan het begin van het seizoen? Het werd waarheid in de laatste thuiswedstrijd tegen kampioen PH uit Almelo. We speelden gelijk (1-1) en pakten hierdoor een periode. De polderhoek stond op z’n kop!’

Evers gaat verder: ‘We hebben goede en mindere wedstrijden gespeeld, maar na de winterstop een belangrijke reeks van zes wedstrijden tegen de concurrenten gewonnen. Dat was een belangrijk verschil met eerdere jaren waar het dan net niet de goede kant op viel.’

De verdediger wil ook zijn trainer specifiek benoemen: ‘Erik Drenthen beleefde in mijn ogen een mooi seizoen door met ons een vierde te worden. Dit vind ik een knappe prestatie in het eerste seizoen als hoofdtrainer. Daarnaast ook een groot compliment aan de supporters die ons week in- week uit hebben gevolgd.’

Handhaving
De selectie van vv Kloosterhaar is nagenoeg intact gebleven. ‘Voor het nieuwe seizoen is handhaving de belangrijkste doelstelling voor de club. Het verder ontwikkelen van het elftal wordt een mooie uitdaging voor onze technische staf.Tevens staan er weer mooie derby’s op het programma tegen Mariënberg, Voorwaarts, Bruchterveld en Bergentheim.’

De jeugd (de jonge talenten) heeft de toekomst bij de club. Ik hoop dat zij zich dit seizoen meer laten zien en zodoende de stap naar de basisopstelling kunnen maken.’

VV Kloosterhaar
‘VV Kloosterhaar is een echte dorpsclub waar iedereen elkaar kent. We hebben veel vrijwilligers om de vereniging op de been te houden, een geweldige groep supporters en een prachtige accommodatie waar we trots op kunnen zijn.’

Foto: Herald Evers in actie voor vv Kloosterhaar

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord