Daniël Mulder: Sv Twedo gaat voor een plek in de middenmoot’

Herald Evers: ‘We gaan voor handhaving met vv Kloosterhaar’
3 september 2019
Stan Berends: ‘Een jong enthousiast elftal voor vv SVBC’
5 september 2019

Daniël Mulder: Sv Twedo gaat voor een plek in de middenmoot’

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! Enkele weken geleden werd de indeling bekendgemaakt en ondertussen zijn alle verenigingen alweer begonnen aan de voorbereiding. Met verschillende selectiespelers kijken we vooruit naar de wedstrijden die op het programma gaan. Ook blikken we nog even kort terug op het afgelopen seizoen. Vandaag aan het woord: Daniël Mulder van Sv Twedo uit Nieuw-Amsterdam/ Veenoord.

Mulder (25) speelt alweer acht seizoenen in het eerste elftal van Sv Twedo. De middenvelder/ verdediger woont in Veenoord en werkt bij een meubelfabrikant in Emmen.

Wisselvallig
Het afgelopen seizoen was een heel wisselvallig seizoen voor Sv Twedo. Mulder: ‘We begonnen goed met tien punten uit vier wedstrijden. Daarna werd het al snel minder.  Mede door het wegvallen van onze spits Iwan Immink. We hebben helaas veel wedstrijden gehad waarin we te gemakkelijk goals tegen kregen en er zelf ook te weinig maakten.’

Middenmoot
Dit seizoen gaan we voor een plek in de middenmoot. Met een beetje geluk lukt het om ook een periodetitel te pakken. We zullen iets anders spelen dan vorig seizoen. We zulle in de verdediging iets mee zekerheid moeten inbouwen. Van de teams die uit de vierde klasse komen, weten we niet zoveel. De derby tegen SVV’04 blijft gelukkig intact. Met S.C. Erica, dat uit de tweede klasse is gedegradeerd, staat er nog een leuke derby op het programma.’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord