Frank Peters: ‘Strijden om promotie met Sv Weiteveense Boys!’

Dick Lukkien laat scheidsrechters flink in het zweet werken
5 september 2019
Fotoverslag CSVC – NWVV 2-1 (0-1)
8 september 2019

Frank Peters: ‘Strijden om promotie met Sv Weiteveense Boys!’

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! Enkele weken geleden werd de indeling bekendgemaakt en ondertussen zijn alle verenigingen alweer begonnen aan de voorbereiding. Met verschillende selectiespelers kijken we vooruit naar de wedstrijden die op het programma gaan. Ook blikken we nog even kort terug op het afgelopen seizoen. Vandaag aan het woord: Frank Peter, doelman van Sv. Weiteveense Boys.

Peters (24) speelt alweer zeven jaar in het eerste elftal van Sv Weiteveense Boys. De inwoner van Weiteveen is in het dagelijks leven werkzaam als productieplanner. Daarnaast traint hij de JO15-1 van SWB, een samenwerkingsverband tussen Weiteveen en Nieuw-Schoonebeek (vv Schoonebeek), en staat hij regelmatig achter de bar in de kantine.

Wisselend seizoen
‘Het afgelopen seizoen was voor Weiteveense Boys een lastig seizoen met hoogtepunten en dieptepunten. Na een op voorhand gestelde doelstelling om mee te doen om de periodes dan wel het kampioenschap, was een vierde plaats met een plek in de nacompetitie een tevreden resultaat. Helaas voor ons ging deze nacompetitie wedstrijd verloren en spelen wij dit jaar opnieuw in de vijfde klasse zondag.’

Jonge ploeg
‘Voor het nieuwe seizoen staat er een in mijn ogen een prima doelstelling om wederom te strijden om de plaatsen die recht geven op promotie. Helaas is het wel zo dat we twee spelers zijn kwijtgeraakt aan F.C. Klazienaveen in de personen van Stefan Bernsen en Roudy Steffens.’

Trainer Harm Kiers zal dus moeten puzzelen. ‘Dit geeft natuurlijk weer kansen voor de nieuwe jongens uit de o19 jeugd of uit andere elftallen. Maar het zal nog wel moeten uitwijzen hoe het team dan staat en of de toch wel hele jonge ploeg direct gaat presteren.’

Ons kent ons
Volgen Peters is Weiteveense Boys een mooie vereniging waar iedereen elkaar kent en dat bijna iedereen de vereniging op verschillende manieren wil ondersteunen. Deze zomer zijn de kleedkamers gerenoveerd en het is mooi om te zien dat de vereniging op deze manier weer een betere uitstraling krijgt. Daarnaast is het fijn dat er iedere zondag, thuis en uit, een hele grote groep trouwe supporters aan de zijlijn staat om ons te steunen.’ 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord