SVBC geeft koppositie in poule 3-11 uit handen

Samenvatting VCG – Hoogeveen zaterdag
15 september 2019
Collectieve wanprestatie Hoogeveen bij Quick’20
16 september 2019

SVBC geeft koppositie in poule 3-11 uit handen

SVBC verliest het laatste bekerduel van HODO met 5-1. SVBC had aan een gelijkspel genoeg om een verlenging van het bekertoernooi af te dwingen. Helaas is dit niet gelukt. SVBC begon niet geconfronteerd aan de wedstrijd en kwam al in de 5e minuut op een 1-0 achterstand. SVBC was na de tegentreffer nog niet wakker. Want in de 14e minuut vergrootte HODO de voorsprong. 2-0. Na de 2-0 ging SVBC weer voetballen zoals tegen WKE’16. Dit leverde ook een aantal kansen op. Lang bleef het 2-0. En in de 40e minuut kreeg SVBC een corner. Aanvoerder Kevin Geerts gaf de bal voor en de afvallende werd in 1x op het doel geschoten door Stan Bijl. Een werelddoelpunt! Zelf het publiek uit Hollandscheveld applaudisserden voor deze goal. 2-1. SVBC nam deze stand mee de kleedkamer in.

In de 2e helft ging SVBC weer vol gemotiveerd het veld op. Aan al deze goede bedoelingen kw al snel een eind, scheidsrechter Slag gaf een strafschop aan HODO. Of het de terechte beslissing was van de heer Slag is de vraag. In ieder geval bleef de heer Slag bij zijn beslissing. De strafschop werd benut door de speler van HODO. 3-1. Langzaam zag je het geloof in een goed resultaat verdwijnen bij SVBC. Ondanks de achterstand bleef SVBC de nodige kansen creëeren. Maar de spitsen hadden het vizier vandaag niet op scherp staan. De spitsen van HODO hadden dat vandaag wel en zo vergrootte HODO de voorsprong nog met 2 doelpunten. Dit leverde de einduitslag van 5-1 op. SVBC verlaat het bekertoernooi met opgeheven hoofd en zal zich nu kunnen gaan richten op de eerste competitiewedstrijd tegen EEC

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord