Collectieve wanprestatie Hoogeveen bij Quick’20

SVBC geeft koppositie in poule 3-11 uit handen
15 september 2019
Vrouwen Zw. Boys ruim langs vrouwen SVBC
16 september 2019

Collectieve wanprestatie Hoogeveen bij Quick’20

Ploeg incasseert vijf tegentreffers

OLDENZAAL – ‘Een collectieve wanprestatie’. Het waren de duidelijke woorden van Hoogeveen-trainer Nico Haak na de met 5-4 verloren uitwedstrijd bij Quick’20. De trainer zag zijn ploeg de doelpunten wel heel makkelijk weggeven en de thuisploeg uitlopen naar een 5-1 voorsprong. In de slotfase rechtte men nog wel de rug en begon ook Quick’20 slordig te worden. Hoogeveen kwam nog terug tot 5-4, maar daar bleef het bij.

‘Het zou ook teveel van het goede zijn geweest’, aldus Nico Haak na afloop reagerend op een mogelijke puntendeling in de slotfase. ‘De comeback in de slotminuten vergoedt de pijn van de nederlaag nog enigszins en daar moet ik mijn ploeg een compliment voor maken. Voor het overige mag duidelijk zijn dat we op dit moment nog niet laten zien wat we graag zouden willen.’

Lees hier het volledige verslag en bekijk meer foto’s: https://www.vvhoogeveen.nl/113/4859/uitslagen/wedstrijd-details/?tab=3

Foto: Martin van Dijk

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord