Gezim Luli: ‘Sc Angelslo gaat voor top vijf!’

Westerwolde verliest laatste bekerwedstrijd van Heiligerlee
16 september 2019
Regio Cup maandag van start
22 september 2019

Gezim Luli: ‘Sc Angelslo gaat voor top vijf!’

Na een lange voorbereiding staat het amateurvoetbal aan de vooravond van een nieuw voetbalseizoen. Dit weekend start de competititie. Ter voorbereiding op dit nieuwe seizoen spreken  we met Gezim Luli, middenvelder van Sc Angelslo uit Emmen.

Na een jaar SVBO, zes jaar Drenthina en zes jaar Zwartemeer speelt Luli (34) sinds drie jaar voor de geel-roden. In het dagelijks leven is de vader van twee zoons actief voor een verhuisbedrijf in zijn woonplaats Emmen.

Vorig seizoen
Het vorige seizoen was er niet eentje om over naar huis te schrijven. ‘Met name de plek op de ranglijst – plek 8 – was teleurstellend. Naast minder goede- hebben we ook prima wedstrijden gespeeld. Helaas hebben we er niet het maximale uit kunnen halen.’

Top 5
‘Ten opzichte van vorig seizoen beschikken we dit jaar over een betere selectie. Een aantal teams uit de competitie ken ik niet goed genoeg, maar er zitten ook zeker een aantal goede teams tussen. Ik verwacht ons in de top 5.’

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord