SC Angelslo begint competitie met winst op WVV

Mariënberg trots op Speeltuin en Henk Veltink Terras
22 september 2019
Sc Angelslo gaat voetballen in kleding van 100% Football
22 september 2019

SC Angelslo begint competitie met winst op WVV

Beide ploegen beginnen sterk aan de wedstrijd en laten zien dat ze willen voetballen. SC Angelslo is wat slordig in balbezit in de beginfase en WVV opent dan ook de score in de 14e minuut als Mathijs Mollema na een prachtige aanval binnentikt. (0-1) SC Angelslo gaat na de achterstand beter spelen en krijgt nu ook meerdere kansen. In de 31e minuut krijgt SC Angelslo een strafschop en Ali Arslan zet de teller op 1-1. Vlak voor rust komt Angelslo op een 2-1 voorsprong als Abe de Jong de bal in de korte hoek achter doelman Ron Prijt schiet. Een minuut later is het alweer gelijk als Mollema na een fout achterin WVV op 2-2 zet. Na de rust is SC Angelslo de betere partij en WVV moet terug. In de 50e minuut is het Sander Nijstad die na een vloeiende aanval de bal binnenschiet en SC Angelslo weer op voorsprong zet.(3-2) WVV knokt maar komt er niet meer aan te pas en gaat meer lange ballen spelen. In de 80e minuut wordt de stand 4-2 en is het weer Ali Arslan die prachtig binnenschiet. In de 88e minuut onderschept Murat Sahin een uittrap van Keeper Prijt en SC Angelslo komt simpel op 5-2 als Sander Nijstad de bal simpel in het lege doel van WVV schiet. SC Angelslo gaat door met goed voetbal en komt zelfs op 6-2 als Murat Sahin onderuit wordt gehaald en Scheidsrechter Hein opnieuw de bal op de stip legt voor Ali Arslan die zijn 3e goal aantekent deze middag. In de 90e minuut komt WVV nog op 6-3 als Mathijs Mollema vanaf de doellijn nog binnenkopt. Een prima start voor SC Angelslo die volgende week op bezoek gaat bij SCN.

                                                                                               

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord