Sc Angelslo gaat voetballen in kleding van 100% Football

SC Angelslo begint competitie met winst op WVV
22 september 2019
BDE Ladiesnight 26 september 2019
22 september 2019

Sc Angelslo gaat voetballen in kleding van 100% Football

Met ingang van het nieuwe seizoen speelt Sc Angelslo in kleding geleverd door 100% Football. De amateurclub uit Emmen verbindt zich 3 jaar aan de teamwearspecialist. ” De timing is wat ons betreft perfect, omdat we een groeiende vereniging zijn en dit graag willen benadrukken met een daarbij passende frisse uitstraling”, aldus Rudmer Kemper voorzitter van Sc Angelslo.

Ruime ervaring clubkleding 100% Football
100% Football heeft ruime ervaring met het leveren van teamwear voor verenigingen. “Door ons brede assortiment, prijsstelling en hoge service niveau denken wij de juiste partner te zijn voor Sc Angelslo om de groei van deze mooie voetbalclub te ondersteunen”, verwacht Jans Zwiers van 100% Football.

Uitstekende match voor ambitie Sc Angelslo    
Kemper bevestigt de gedachtegang van Zwiers. “Met de inbreng van het specialisme van 100% Football kunnen we toewerken naar de volgende fase binnen de ambitieuze toekomstplannen van SC Angelslo.” 100% Football heeft een goed voorstel gedaan waarbij ontzorging centraal staat. Zo kunnen leden via een eigen ledenwebshop heel eenvoudig en rechtstreeks clubkleding online bestellen. “Deze samenwerking kan in onze ogen daarom alleen maar leiden tot een mooie win-winsituatie”.

Over 100% Football 
Franchiseketen 100% Football heeft in Nederland en België 25 winkels en webshop
www.100.football  Hiermee is 100% Football de voetbalspecialist van Nederland. 100% Football verzorgt daarnaast teamwear voor ruim 300 voetbalverenigingen in Nederland. In samenwerking met o.a. Nike, adidas, Hummel, Craft en Jako kan 100% Football altijd de nieuwste collecties bieden.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord