Valse start SVV’04 tegen HODO

Beltona Topscorer van de regio van start!
23 september 2019
Moeizame zege Hoogeveen zaterdag tegen Fit Boys
30 september 2019

Valse start SVV’04 tegen HODO

SVV’04 is de competitie slecht gestart, en verloor op een zonnig sportpark de kampen van de promovendus HODO met 4-0

De voortekenen waren goed SVV’04 had weinig problemen in de beker en wist zich te plaatsen voor de volgende ronde van het bekertoernooi, ook de oefenwedstrijden tegen Germanicus en Dalen werden met goede resultaten afgesloten en werd er goed gevoetbald.

De supporters gingen er dus maar eens goed voor zitten, de teleurstelling was na afloop van de wedstrijd dan ook zeer groot toen er na een ruststand van 0-3 een eindstand van 0-4 op het scorebord stond.

HODO daarentegen kreeg vleugels na de 0-1 en speelde de wedstrijd slim en zeer effectief uit.

Een behoorlijke tegenslag voor de ploeg van trainer Philippe Karhof, die naast het verlies vanmiddag ook nog 2 van zijn spitsen met blessures van het veld zag gaan, en in de slotfase van de wedstrijd moest tot overmaat van ramp ook nog 1 van zijn verdedigers met een rode kaart het veld verlaten vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler van HODO.

SVV’04 speelde vanmiddag ver onder de maat en was geen schim van de ploeg die in de voorbereiding goede prestaties had neergezet.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen TWEDO op het programma die net als SVV’04 de eerste wedstrijd heeft verloren.

Hopelijk kan de ploeg van Philip Karhof zich opladen voor deze wedstrijd en de eerste punten van het seizoen binnenhalen.

Opstelling SVV’04:

  1. Wiljo Wesseling, 2) Stan Sibon 3) Rick Piek 4) Joost Thiele 5) Matthijs Landman (Jeroen Drenthen) 6) Gerbrand Schoemakers 7) Harmen Stuiver (Rick Strijker) 8) Arjen Kocks 9) Ruud Klingenberg (Martijn Scherpen) 10) Frank Schoemakers 11) Jessie Rotmensen.
PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord