SC Angelslo verliest van SCN

Mariënberg in blessuretijd langs DES Nijverdal
30 september 2019
Schoonebeek verliest bij KSC
30 september 2019

SC Angelslo verliest van SCN

SC Angelslo begint goed aan de wedstrijd en krijgt zelfs de kans om de score te openen in de beginfase maar Dusko Tomasovic kopt net over. SCN speelt lange ballen en in de 8e minuut is het al raak voor SCN als Erwin Smale hard binnenschiet. SC Angelslo gaat daarna beter spelen en is de betere ploeg. Toch is het SCN dat op 2-0 komt als een lange bal in de 43e minuut wederom bij Erwin Smale komt en hij met een mooie solo Keeper Brands de verkeerde hoek in stuurt. Nog geen minuut later is het al 3-0 als Jeffrey Marissen door matig verdedigen de bal binnenschiet. In de 2e helft knokt SC Angelslo voor elke meter maar verdedigend is het niet goed vandaag en SCN komt in de 54e minuut al op 4-0 als Jeffrey Marissen weer simpel binnenkopt. In de 59e minuut wordt het zelfs 5-0 als Willy Lubowa na een mooie aanval de bal hard in de bovenhoek schiet. SC Angelslo probeert nog steeds te voetballen maar haalt vandaag lang hun niveau niet. Invaller Rick Zondag zet de stand op 5-1 in de 69e minuut als de bal wordt losgelaten door de keeper. In de 84e minuut is het weer raak voor SCN als weer Willy Lubowa simpel de 6-1 binnenschiet. SC Angelslo komt nog op 6-2 als invaller Erwin van der Weide in de 89e minuut de bal prima binnenschiet. Volgende week gaat SC Angelslo op bezoek bij DKB , de wedstrijd begint om 13.00 uur.

                                                                                                  Wietze de Jong

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord