Ook FC Klazienaveen zet scheidsrechters in het zonnetje

Mariënberg en SVVN spelen weer eens gelijk!
6 oktober 2019
SC Angelslo krijgt te weinig bij DKB
6 oktober 2019

Ook FC Klazienaveen zet scheidsrechters in het zonnetje

Week van de scheidsrechter
Van 5 tot en met 13 oktober is het de Week van de scheidsrechter. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor onze arbiters centraal staat. Zonder onze scheidsrechters is het niet mogelijk om onze voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten.

De eenentwintig scheidsrechters die FC Klazienaveen rijk is, zijn vandaag getrakteerd op een hapje en drankje en een goodiebag. Even met z’n allen stil staan dat ze bijna iedere week in weer en wind onze wedstrijden in goede banen leiden. Aan onze scheidsrechters, en uiteraard alle andere vrijwilligers die voor FC Klazienaveen klaar staan, een woord van dank. Zonder vrijwilligers kan ook onze vereniging niet bestaan!

FOTO
V.l.n.r. Jannes Lankhorst, René Albers, Gradus Lipppold, Hans Rohling, Kevin Moed, Geert van Dijk, Maarten Blaauw en Dennis Katoen.

Op de foto ontbreken onze scheidsrechters: Wim Boers, Thom Veldman, Geert Streur, Mathijs Lankhorst, Bart Veenstra, Teun Veenstra, Bram Sikkes, Marcel Reuvers, Bryan Hoogeveen, Klaas Pol, Lucas Moes, Twan Kliphuis en Raul Tenfelde. Zij ontvangen uiteraard hun goodiebag later in de Week van de scheidsrechter.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord