SC Angelslo krijgt te weinig bij DKB

Ook FC Klazienaveen zet scheidsrechters in het zonnetje
6 oktober 2019
SC Lutten niet opgewassen tegen Achilles 1894
6 oktober 2019

SC Angelslo krijgt te weinig bij DKB

DKB begint sterk aan de wedstrijd en de bal ligt al in de 1e minuut in het netje als na een foutje achterin Donavon van Groningen goed binnenschiet. SC Angelslo probeert de bal met hoog tempo rond te spelen maar DKB blijft gevaarlijk in de omschakeling. Sander Nijstad krijgt de 1e kans voor Angelslo maar hij schiet over. Sc Angelslo gaat daarna beter spelen en krijgt kansen op de gelijkmaker maar Rick Zondag en Emiel de Vries zien ook hun kansen over het doel gaan. SC Angelslo is nu de betere ploeg met prima voetbal maar de eindpass is vaak net niet goed genoeg. In de 25e minuut komt SC Angelslo eindelijk op 1-1 als Abe de Jong de keeper uitspeelt en rustig binnentikt. DKB speelt nu lange ballen en op de counter en in de 37e minuut valt de bal achter de verdediging van SC Angelslo en Remco Kerssies schuift na matig verdedigen de bal simpel langs keeper Brands (2-1) SC Angelslo gaat door met goed voetbal maar moet oppassen voor de scherpe counters van DKB. In de 39e komt SC Angelslo op 2-2 als Dragan Sladakovic de bal prachtig om de muur krult na een overtreding rond de 16 meterlijn. De 2e helft is SC Angelslo ver uit de betere ploeg maar DKB verdedigt sterk. Beide ploegen knokken voor de winst en er volgen vele kansen om de wedstrijd te beslissen voor zowel SC Angelslo als DKB. In de slotfase golft de wedstrijd heen en weer en elke bal is gevaarlijk voor het doel. In blessuretijd krijgt Rick Zondag nog een grote kans om de wedstrijd te beslissen als hij op een voorzet van Erwin van der Weide vrij voor de keeper komt maar hij ziet zijn inzet net over gaan.SC Angelslo doet zich zelf te kort vandaag en was de betere ploeg. Volgende week speelt de ploeg van Trainers Steenhuis en ter Beek thuis tegen VHK uit Sint Jansklooster.

                                                                                                              Wietze de Jong.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord