Ook Westerwolde besteedt aandacht aan week van de Scheidsrechter

Jeugdspeler Kortstam bezorgd DSC’65 eerste seizoenspunt tegen OVC’21
7 oktober 2019
Ucan, Buitenhuis en Stevens aan kop in Beltona Topscorer van de regio
7 oktober 2019

Ook Westerwolde besteedt aandacht aan week van de Scheidsrechter

Van zaterdag 5 t/m zondag 13 oktober wordt de landelijke “Week van de scheidsrechter” georganiseerd. Ook dit jaar besteedt de v.v. Westerwolde hier aandacht aan door zowel voorafgaand als na de wedstrijd de arbiter van dienst extra in het zonnetje te zetten. Bij de diverse  wedstrijden werd er zaterdag voor aanvang van de wedstrijd een erehaag gevormd en werd de scheidsrechter met applaus ontvangen. Ook zondagochtend was dit bij de wedstrijd van het tweede elftal het geval. Na afloop reikten de aanvoerders van hun team een klein presentje uit aan de leidsman. Dit jaar maakten de Activiteiten- en Scheidsrechterscommissie de keuze voor een etui waar het toebehoren van een arbiter in opgeborgen kan worden met daarbij een setje notitiekaartjes om tijdens de wedstrijd te gebruiken.

Ook werd er deze ochtend een viertal teams van een nieuw tenue voorzien. Massagetherapie Vlagtwedde (Erik Wilts), JUMBO Vlagtwedde, Bakker Agri-works en Huls Vleeswaren waren de sponsoren hiervan, waarvoor de vereniging hen natuurlijk zeer erkentelijk is.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord