ZZVV vertrekt terecht zonder punten uit Hardenberg

SVV’04 verliest van een beter CEC
7 oktober 2019
Schoonebeek laat punten liggen bij VIOS (O)
7 oktober 2019

ZZVV vertrekt terecht zonder punten uit Hardenberg

HARDENBERG – ZZVV heeft de eerste nederlaag van het seizoen geleden. Op bezoek bij Hardenberg’85 stond er na negentig minuten een 2-1 stand op het scorebord. Gezien de verhoudingen op het veld was de overwinning van de thuisploeg overigens zeer verdiend te noemen.

In het eerste gedeelte van de eerste helft toonde ZZVV zich nog wel voor het doel van de gastheren maar het schot van Janou van Veen werd gekeerd door Ramon Tijs. Ook Hardenberg’85 werd al snel gevaarlijk. Jarno van den Boomen haalde na tien minuten een inzet van de lijn en Jelle Verburg redde een minuut later op een pogingvan Thijs Kivits. Diezelfde Verburg redde halverwege de eerste helft ook nog een keer knap op een inzet van Roy Meijerink.

Na een half uur moest ZZVVwel capituleren toen de zoveelste bal in de diepte van Hardenberg’85 aankwam bij een diepgaande speler. Jelmer Lamberink werkte de bal in twee pogingen langs Verburg en schoof de bal in het lege doel. Vijf minuten voor de rust verdubbelde Kivits de voorsprong door fraai raak te schieten na een vlot lopende aanval.

Het spelbeeld in de tweede helft veranderde weinig. ZZVV moest maar kwam amper tot een gevaarlijke aanval en Hardenberg’85 hoefde niet echt meer en was niet echt scherp meer in de tegenaanval. Een mazzeltje hielp ZZVV in de laatste fase weer terug in de wedstrijd. De overtreding van Peter Gerholt binnen de beruchte lijnen was niet al te slim waardoor Joël Huiskes vier minuten voor tijd van de stip de aansluitingstreffer kon maken.

Toen Jeffrey Brinkman even voor tijd met twee gele kaarten het veld moest verlaten leek er nog een slotoffensiefje in te zitten voor ZZVV maar blessuretijd kwam er amper waardoor de punten in Hardenberg blijven.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord