SC Angelslo thuis hard onderuit tegen VHK (0-6)

Onnodig Verlies Mariënberg tegen ON!
13 oktober 2019
SC Lutten wint verdiend van Hardenberg ’85
13 oktober 2019

SC Angelslo thuis hard onderuit tegen VHK (0-6)

In de 1e helft is er niets aan de hand voor SC Angelslo die goed spelen en zelfs kansen hebben om op voorsprong te komen. VHK krijgt ook mogelijkheden en is gevaarlijk in de omschakeling met snelle counters. Beide ploegen zijn in evenwicht en de goal kan aan beide kanten vallen. SC Angelslo speelt snel rond daar VHK voor de lange bal kiest. SC Angelslo krijgt nog een goede kans vlak voor rust maar Rick Zondag schiet net naast. Na de thee kantelt de wedstrijd als Angelslo slordig wordt en veel balverlies heeft. VHK speelt goed en wordt beter en wint vanaf dat moment alle duels. In de 54e minuut is het raak als Edward Roek de bal simpel langs Keeper Brands tikt na een fout achterin. SC Angelslo moet terug en wordt overlopen door de snelle counters van VHK die in de 65e minuut op 0-2 komen door Thomas Witte. Daarna gaat het helemaal mis bij SC Angelslo die niet meer mee kunnen en binnen 10 minuten Berry Heetebrij          3 maal laten scoren. SC Angelslo is overal te laat en probeert alles om er uit te komen maar kan geen potten breken deze 2e helft. In de 84e minuut zet Mark Kroek de eindstand van 0-6 op het scorebord. Een pijnlijke nederlaag voor SC Angelslo die volgende week op bezoek gaat bij Vitesse 63.

                                                                                                  Wietze de Jong.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord