Stuur wedstrijdverslagen en persberichten naar FC12 Magazine

Kampman met stip op tweede plek in Beltona topscorer van de regio
14 oktober 2019
Arjan ten Heuvelhof benoemd tot erelid FC Klazienaveen
16 oktober 2019

Stuur wedstrijdverslagen en persberichten naar FC12 Magazine

FC12.nl richt zicht op het amateurvoetbal in Zuidoost Drenthe en Noord-oost Overijssel. Middels sfeer- en wedstrijdverslagen en fotoreportages worden verenigingen in beeld gebracht. Het is een platform voor en door voetballiefhebbers.
Echter biedt dit voor u als vereniging of speler ook de mogelijkheid om uw wedstrijdverslagen en persberichten op onze website te plaatsen. Dit geldt niet alleen voor eerste elftallen, maar ook voor de lagere en jeugdteams (zowel mannen- als vrouwenvoetbal).

Wedstrijdverslagen en persberichten, het liefst inclusief foto’s, kunnen gemaild worden naar info@fc12.nl. 

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord