Arjan ten Heuvelhof benoemd tot erelid FC Klazienaveen

Stuur wedstrijdverslagen en persberichten naar FC12 Magazine
14 oktober 2019
Hoogeveen zaterdag met ‘adoptieteam’ op de foto
16 oktober 2019

Arjan ten Heuvelhof benoemd tot erelid FC Klazienaveen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering heeft het bestuur van FC Klazienaveen Arjan ten Heuvelhof bedankt voor zijn tomeloze inzet met een benoeming tot erelid. Met de woorden “Als je lid bent van een vereniging hoor je ook je steentje bij te dragen als vrijwilliger”, sloot een geëmotioneerde Arjan zijn speech af voor een volle kantine.

Arjan is, naast voetballer, een verenigingsman pur sang. Hij begon zijn Klazienaveen-carrière als secretaris bij vv Klazienaveen. Daarnaast vond je Arjan op alle plekken die er binnen een vereniging zijn: als wedstrijdsecretaris, in de toernooicommissie, in de kantine (planning, inkoop, bardienst en natuurlijk als klant), ondersteuning met de financiën toen het nodig was, het keuren van de velden, als eerste contactpersoon voor alle leden, het opzetten en onderhouden van de website en social media. En natuurlijk was Arjan een belangrijk onderdeel in het fusieproces van vv Klazienaveen met vv Zwartemeer.
Kortom: je kunt beter vragen wat Arjan niet heeft gedaan.. hij deed van alles en nog meer en alles vol overgave!

Man met veel kwaliteiten
In het eerste jaar van FC Klazienaveen nam Arjan, als vanzelfsprekend, zijn plaats in het bestuur als lid Algemene Zaken en was verantwoordelijk voor website en social media, aanspreekpunt voor de kantinecommissie en deed daarnaast –veelzijdig als hij is- diverse hand- en spandiensten. FC Klazienaveen prijst zich gelukkig met vrijwilligers als Arjan! Helaas trad hij officieel af als bestuurslid tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 14 oktober. Het is tijd voor andere dingen: een leuke baan en een nog leukere vriendin! FC Klazienaveen hoeft Arjan gelukkig niet te missen: hij zet zijn voetbalcarrière voort, al is dat volgens sommige insiders op een ‘bedenkelijk niveau’. Naar horen zeggen is Arjan ‘de meest gewisselde speler aller tijden’, ook dat kun je zien als een kwaliteit nietwaar?! Maar ook “de man die zichzelf soms heeft weggecijferd ten faveure van de vereniging”. Het bestuur van FC Klazienaveen sluit zich volledig aan bij alle lofuitingen en heeft dit omgezet tot een erelidmaatschap voor Arjan.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord