Bas Bos: ‘Top vijf! Daar gaan we voor met vv Zandpol’

Hoogeveen zaterdag met ‘adoptieteam’ op de foto
16 oktober 2019
Samenvatting SCD’83 – Hoogeveen zaterdag
20 oktober 2019

Bas Bos: ‘Top vijf! Daar gaan we voor met vv Zandpol’

Het seizoen is al enkele weken onderweg. Waar de enke vereniging goed is begonnen, maakt de andere een slechte start mee. Uiteindelijk gaat het erom waar je aan het einde van het seizoen staat. Vandaag spreken we Bas Bos, verdediger van vv Zandpol.

Bos (33), speelt al vijf jaar bij vv Zandpol na een aantal jaren bij vv Bargeres te hebben gespeeld. De verdediger woont sinds drie jaar in Zandpol met zijn vriendin Lotte. In het dagelijks leven is hij al dertien jaar werkzaam bij Koolen garage en bergingsbedrijf als APK keurmeester en chef werkplaats.

Top 5
Vv Zandpol is goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Sinds dit jaar staat een nieuw gezicht voor de groep: Cor Hulst. ‘Cor is een trainer die graag wil weten waar hij aan toe is, hij houdt van duidelijkheid en is recht voor zijn raap. Dit hebben wij nodig als team. Cor heeft als uitgangspunt een eenheid te worden als team en het voetbal terugkrijgen in het elftal. We hebben er een paar spelers bij gekregen die een aanwinst zijn voor de selectie. Ik hoop dat we met deze selectie in de top 5 mee kunnen draaien. Met elkaar een lekker potje kunnen ballen. We gaan er met elkaar een leuk, sportief en vooral gezellig seizoen van maken.’

Kleine gezellige vereniging
‘VV Zandpol is een kleine, gezellige vereniging. We hebben twee herenelftallen en twee 7×7 teams waaronder een damesteam. Bovendien zijn er ook nog drie zaalteams. Iedereen kent elkaar en dat maakt de vereniging gemoedelijk. Wanneer de teams elkaar nodig hebben staan we altijd voor elkaar klaar. Als het moet helpen we elkaar zowel in de zaal als op het veld, maar ook het eerste en tweede elftal vullen elkaar aan’, aldus de verdediger uit Zandpol.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord