Gehavend ZZVV ten onder in Coevorden

DSC’65 is thuis Schoonebeek de baas
24 oktober 2019
Wondersloffen Margaritha schieten Hoogeveen langs MSC
24 oktober 2019

Gehavend ZZVV ten onder in Coevorden

COEVORDEN – ZZVV heeft een derde nederlaag op rij geleden. In Coevorden was CSVC met 2-0 te sterk. Na een wat saaie eerste helft nam de thuisploeg het heft in handen in de tweede helft. Na een goed kwartier in die tweede helft stond de eindstand al op het scorebord.

Het was wat improviseren voor trainer Herman Schonewille die slechts elf van de achttien spelers van de eerste selectie tot zijn beschikking had. Misschien had dat ook zijn impact op de eerste helft die zeker niet bol stond van de kansen. Na een kwartiertje hadden beide ploegen een keer van afstand geschoten maar zowel Nick Vredenborg als Rick Bos hadden het vizier nog niet op scherp.

In de laatste vijf minuten van de eerste helft kregen beide ploegen hun enige echte grote kans voor de thee. Een inzet van Dylan Huizing werd knap gekeerd met het been door Jelle Verburg en Nick Vredenborg plaatste zijn tegendraadse inzet net langs de paal voor ZZVV.

Waar het spel in de eerste helft nog niet echt vloeiend was aan beide kanten, kwam de thuisploeg met een stuk beter veldspel uit de kleedkamer wat uiteindelijk ook resulteerde in kansen en een doelpunt. Na een paar waarschuwingsschoten en een grote gemiste kans van Mart Kip was het na een kwartiertje raak toen Justin Regtop binnen kon tikken nadat een indraaiende bal na een touché via de lat weer in het veld kwam.

Amper twee minuten na de openingstreffer vergrootte CSVC de voorsprong. Huizing mocht alleen richting Verburg en werkte de bal in twee instanties langs de doelman. Met twee verse krachten binnen de lijnen ging ZZVV op zoek naar de aansluitingstreffer maar net als een week eerder was het weinig slagvaardig richting het doel van de tegenstander. De grootste kans die nog zou volgen was een vrije bal van Joël Huiskes maar zijn inzet werd vijf minuten voor tijd knap gepakt door Rogier Assen waardoor de punten in Coevorden bleven.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord