SC Angelslo puntloos uit bij Vitesse 63

Sc Lutten en BSVV in evenwicht
24 oktober 2019
Schoonebeek ongelukkig onderuit bij DSC’65
24 oktober 2019

SC Angelslo puntloos uit bij Vitesse 63

Vitesse begint direct vanaf het begin druk uit te oefenen op Angelslo , die daarin tegen compact staan op eigen helft en de bal willen rondspelen. Vitesse 63 speelt lange ballen in de hoeken en is gevaarlijk bij balverlies van SC Angelslo. In de 7 minuut is het al raak als Mark van der Linde de 1-0 prachtig in de hoek krult. SC Angelslo speelt prima voetbal met mooie combinaties maar de eindpass blijft uit en krijgen ook weinig kansen om binnen de 16 meterlijn af te drukken. SC Angelslo heeft moeite achterin als Vitesse lange ballen blijft spelen op de counter en moet alle zeilen bijzetten om de snelle aanvallen af te slaan. SC Angelslo blijft voetballen en krijgt nu ook wat kleine mogelijkheden maar ook deze worden niet benut. Vitesse krijgt nog een 100% kans maar doelman Brands staat op de goede plek om de bal nog net naast te tikken. Ook Sander Nijstad staat vlak voor rust nog oog in oog met de doelman van Vitesse maar hij schiet de bal net over. De 2e helft is nog maar net begonnen en Vitesse komt al op 2-0 als Lars Heuvelman de bal uit een vrije trap over keeper Brands heen tikt. SC Angelslo is aangeslagen maar gaat door met goed positiespel en wordt beter. Nu moet Vitesse even terug en Angelslo krijgt kansen op de aansluitingstreffer maar Sander Nijstad ziet zijn inzet via de paal naast gaan. Vitesse wil de wedstrijd beslissen en gaat weer druk zetten op SC Angelslo dat blijft knokken voor een resultaat, maar de verdediging van Vitesse geeft niets weg deze middag. In de 87e minuut wordt de wedstrijd op slot gegooid door Thomas Keizer als hij de 3-0 binnenschiet na een prachtige aanval. SC Angelslo speelde prima maar kon geen vuist maken deze dag . Volgende week speelt de ploeg van Trainer Steenhuis thuis tegen Nieuw Balinge en gaat de strijd verder in de 4e klasse D.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord