7 Nov: Vijfde kantinequiz vv Westerwolde

Beltona Topscorer van de regio
28 oktober 2019
Samenvatting Hoogeveen zaterdag – Hollandscheveld
4 november 2019

7 Nov: Vijfde kantinequiz vv Westerwolde

Donderdagavond 7 november vindt de vijfde kantinequiz in successie van de v.v. Westerwolde, georganiseerd door de Activiteitencommissie, plaats. Direct na de training van die avond (21.30 uur) wordt er dan met de quiz, die bestaat uit vijf keer tien algemene vragen en voetbalvragen, begonnen. De quiz duurt ongeveer een uur. Het is de bedoeling dat de vragen binnen de vijf verschillende categorieën in tweetallen worden beantwoord. In principe kan iedereen, wel of geen lid van de v.v. Westerwolde, aan deze quiz deelnemen. Hierbij wel de restrictie dat er, gelet op de beschikbare ruimte, maximaal aan twintig tweetallen plaats kan worden geboden. Wil je zeker zijn van deelname, dan is opgave gewenst, maar niet strikt noodzakelijk. Opgave kan individueel of (het liefst) per tweetal. Mocht je je alleen opgeven, dan volgt er een koppeling met iemand anders. Opgave is mogelijk op het mailadres hjpleiter@hetnet.nl of bij iemand van de Activiteitencommissie. De deelname is uiteraard gratis. Voor de winnaars van de quiz is er per persoon een mooi levensmiddelenpakket beschikbaar. Uiteraard hopen we weer veel deelnemers te kunnen verwelkomen.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord