Blessuretijd wederom geen vriend van ZZVV

DSC’65 en VIOS delen de punten in streekderby
4 november 2019
EMMS verliest in Beilen
4 november 2019

Blessuretijd wederom geen vriend van ZZVV

BOVENSMILDE – Voor de tweede keer dit seizoen ging het fout in de blessuretijd voor ZZVV. Op bezoek bij BSVV was het eigenlijk de hele wedstrijd de betere ploeg en het kwam snel in de tweede helft al op een 2-0 voorsprong. Uiteindelijk ging het, net als tegen Lutten, in de vijfde minuut van de blessuretijd weer fout waardoor er slechts een punt restte voor de ploeg van Herman Schonewille.

In de eerste helft was er weinig reden voor het publiek om eens op te veren. ZZVV had veelal de bal maar voetbalde de kansen wat moeilijk bij elkaar. BSVV kwam amper tot kansen en scoorde alleen wat forse overtredingen. Het meest opvallende was lange tijd een cornervlag die het einde van de wedstrijd niet haalde na een sliding van Jarno van den Boomen. De kansjes die er waren in de eerste helft waren zoals vermeld voor de gasten. Een kopballetje van Paul Bos was een simpele prooi voor Melvin van der Broek en twee pogingen van Joël Huiskes troffen ook geen doel. Eenmaal redde de doelman, de andere keer belandde de bal in het zijnet.

Het grote spektakel kwam in de tweede helft. Al na zes minuten was het raak voor ZZVV. Bos stuurde met een prachtige crosspass Bram Otten in de diepte. De aanvaller nam de bal fraai in en zag zijn inzet via de binnenkant van de paal tegen het zijnet over de doellijn vallen. Himen Mohammed miste een kleine minuut later een grote kans op de gelijkmaker en zag ZZVV twee minuten later weer toeslaan. Ditmaal was het Matthijs Capellen die raak schoot, een pegel van afstand van de middenvelder was Van der Broek te machtig.

Lang stond ook deze stand niet op het scorebord want twee minuten na de goal van Capellen schoot Himen Mohammed laag geplaatst raak. ZZVV raakte door de tegentreffer niet van de leg en kreeg kansen om de voorsprong weer te vergroten. De uitblinkende Bram Ekkel schoot net over, een lob van Huiskes richting het lege doel miste de richting en Van der Broek was attent bij een inzet van Capellen. Omdat ook invaller Jovanni van Dijk tot tweemaal toe de trekker niet over wist te halen bleef BSVV in de wedstrijd. Diep in de blessuretijd kreeg de thuisploeg nog een vrije bal bij de cornervlag. De voorzet bleef hangen in de zestien en viel voor de voetbal van Calvin Kunstman die ZZVV in rouw dompelde.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord