SC Angelslo wint met moeite van SV Mussel

Edward Sabandar twee jaar langer bij Hoogeveen
10 november 2019
Dikverdiende overwinning Sc. Lutten op CSVC
10 november 2019

SC Angelslo wint met moeite van SV Mussel

SC Angelslo begint niet goed aan de wedstrijd en komt zoals meerdere wedstrijden al weer vroeg op achterstand als Richard Wubs in de 4e minuut de bal over doelman Brands binnenkopt ! Angelslo speelt de bal snel rond en probeert snel gelijk te maken maar de eindpass blijft uit. Mussel zakt in en laat SC Angelslo het spel maken en komt er bij balverlies van SC Angelslo snel uit met de lange ballen waar de verdediging van Angelslo het moeilijk mee heeft. In de 24e minuut krijgt Angelslo een vrije trap rond de 16 meterlijn en het is aanvoerder Emiel de Vries die de bal prachtig om de muur heen krult en de 1-1 aantekent. Mussel moet terug onder de druk van SC Angelslo maar blijft gevaarlijk met snelle counters die ook nog wat kansjes opleveren om zelfs weer op voorsprong te komen. Na de thee komt SC Angelslo beter in de wedstrijd en krijgt nu meerdere kansen om de wedstrijd over de streep te trekken maar keeper Simon Grooten staat prima te keepen. Ook Mussel geeft niet op en krijgt in de 53e minuut een 100% kans maar keeper Jarno Brands redt zelfs twee keer op de doellijn. In de 71e minuut is het SC Angelslo dat op 2-1 komt als Gezim Luli vanaf de rechterkant Ali Arslan vrij voor keeper Grooten zet en hij simpel kan binnentikken. Mussel geeft nog niet op en brengt Martin Drent in de slotfase in het veld. SC Angelslo moet alle zeilen bijzetten om de voorsprong te houden en schiet nu alle ballen naar voren. Scheidsrechter Spieard laat meer als 9 minuten doorspelen en in de allerlaatste minuut kopt Martin Drent de bal door op spits Richard Wubs maar hij mist voor open doel. Geen beste wedstrijd voor SC Angelslo die 4 basisspelers miste maar een “belangrijke”overwinning volgens Hoofdtrainer Andrè Steenhuis.   

                                                                                         Wietze de Jong.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord