SVBC wint in eigen huis van Buinerveen met 2-1

Gramsbergen vrouwen 2 wint van JVC Dedemsvaart
25 november 2019
Door de ogen van Bertjan Smit: WKE ’16 – Nieuw Buinen
25 november 2019

SVBC wint in eigen huis van Buinerveen met 2-1

SVBC begon de laatste weken heel veel te slap aan de wedstrijden maar vandaag was dit niet het geval. SVBC was de bovenliggende partij en creĆ«erde ook de nodige kansen. Veel kansen werden gemist maar in de 27e was de debutant aan de kant van SVBC, Reve Peters, die de score opende en met een lage schuifer passeerde Peters de keeper van Buinerveen. 1-0. SVBC bleef na de openingstreffer hongerig naar een tweede doelpunt. Een afvallende bal werd keihard tegen de deklat geschoten door Tim Funke, de herkansing leverde geen doelpunt op. In de 34e minuut breidde SVBC de voorsprong uit. Davey Geerts bleef rustig en beloonde  een prima aanval met een doelpunt. 2-0. Buinerveen kwam in de eerste helft totaal niet in het spelbeeld voor. De ruststand was dan ook 2-0.

De tweede helft verandere het spelbeeld. Buinerveen kwam langzaam in de wedstrijd. En SVBC vergat om zichzelf te belonen. Want tal van kansen werden gecreƫerd door de ploeg van trainer Geert Katoen. Door het missen van al deze kansen kwam Buinerveen weer in de wedstrijd, Bert Timmermans scoorde de aansluitingstreffer. 2-1. SVBC werd a deze goal toch zenuwachtiger en het vergat te voetballen.

Buinerveen gooide het op een slotoffensief en ging met 5 aanvallers spelen.

Om 16:54 floot scheidsrechter Franzky voor het laatst in Barger-Compascuum. SVBC weet nu weer wat winnen is en komt op de ranglijst boven Buinerveen te staan.

Volgende week zondag wordt de uitwedstrijd tegen kampioenskandidaat EEXT gespeeld.

Weet SVBC de goede lijn door te trekken en deze overwinning een vervolg te geven.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord