SVV’04 op karakter langs Ter Apel’96

Jongelingen schieten ZZVV langs Avereest
25 november 2019
EMMS komt net tekort tegen koploper Lemelerveld
26 november 2019

SVV’04 op karakter langs Ter Apel’96

SVV’04 boekte een verdiende 2-0 overwinning op het hoog geklasseerde Ter Apel ’96, de tactiek van trainer Philip Karhof pakte goed uit. Ter Apel’96 creëerde wel een aantal kansen maar telkens stond doelman Martijn Woelders de ter Apelers in de weg.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd 1 minuut stilte in acht genomen zoals op vele voetbalvelden om ook hun steun te betuigen en op deze manier een signaal afgeven tegen de discriminatie op de velden waar we helaas nog steeds mee geconfronteerd worden.

De eerste helft waren beide teams goed aan elkaar gewaagd met in het eerste deel een sterker Ter Apel’96 in de 2e helft gooide SVV’04 alle schroom van zich af en zag hoe Anne de Jonge vanuit een moeilijke hoek de keeper van Ter Apel ’96 verschanste. Ter Apel ’96 ging in het laatste kwartier extra druk zetten en ging achterin 1 op 1 voetballen. In deze fase kwam de verdediging van SVV’04 behoorlijk onder druk te staan, maar niet echt in de problemen gebracht. In de slotfase gooide Rick Piek de wedstrijd definitief op slot, bij een counter van SVV’04  zag de centrale verdediger dat de keeper van Ter Apel ’96 wel erg ver buiten zijn doelgebied stond en schoof de bal  van ruim 30 meter beheerst in het doel.

Ter Apel’96 gooide na deze treffer de handdoek definitief in de ring.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord