Tiendeveen en SC Angelslo delen de punten

Onmachtig Marienberg laat de punten in Hellendoorn
25 november 2019
Gramsbergen vrouwen 2 wint van JVC Dedemsvaart
25 november 2019

Tiendeveen en SC Angelslo delen de punten

De wedstrijd begint pas als Scheidsrechter Kuipers de wedstrijd vanaf de aftrap 1 minuut stil legt om aandacht te vragen tegen Racisme. Dan gaat de wedstrijd los en beide ploegen spelen behoudend in de beginfase. Angelslo laat de bal goed rond gaan wat leid tot een goede kans in de 9e minuut voor Ali Arslan maar hij kopt net naast. In de 18e minuut is er een grote kans voor Tiendeveen maar spits Ucan schiet hard tegen Keeper Jarno Brand aan. In de 21e minuut is het Erwin van der Weide die de score kan openen voor SC Angelslo maar zijn inzet gaat net over. SC Angelslo is de betere ploeg op dat moment en speelt goed rond daar Tiendeveen vaak de lange bal kiest op hun spitsen. Beide ploegen krijgen nog wat mogelijkheden voor de rust maar daar blijft het bij. De 2e helft speelt Tiendeveen iets beter en SC Angelslo moet oppassen voor de lange ballen op de snelle spits Ucan. Glenn Eding schiet in de 49e minuut nog snoeihard vanaf 30 meter op de goal maar de doelman van Tiendeveen is ook niet te passeren deze middag. De wedstrijd gaat nu op en neer en het wordt wat rommelig als beide ploegen vaak de lange bal kiezen. Tiendeveen wordt sterker in de slotfase en krijgt ook kansen maar ook doelman Jarno Brands houd het doel schoon deze koude middag. In de 89e minuut kan SC Angelslo alsnog de wedstrijd beslissen maar de inzet van Nick Schwieters raakt de lat en de eindstand blijft gelijk. Al met al een sportieve strijd deze middag die terecht eindigde in remise.

                                                                                             Wietze de Jong.

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord