SC Angelslo wint thuis van Onstwedder Boys

Sc Lutten verliest terecht van SVN ’69
2 december 2019
Verdiende overwinning Gramsbergen
2 december 2019

SC Angelslo wint thuis van Onstwedder Boys

Door: Wietze de Jong

De wedstrijd begint niet goed voor SC Angelslo die in de 4e minuut al achter komen als Jarno Sterenborg zijn verdwaalde voorzet achter keeper Jarno Brands ziet verdwijnen. Ook SC Angelslo krijgt al een dot van een kans in de 6e minuut maar Erwin van der Weide schiet net naast. Onstwedder Boys zet direct druk op Angelslo in de beginfase die veel balverlies heeft en mogelijkheden weggeeft om de voorsprong te verdubbelen. SC Angelslo herpakt zich na 15 minuten spelen en krijgt nu ook mogelijkheden. In de 18e minuut is het raak voor SC Angelslo als Erwin van der Weide vrij voor keeper Koudstaal wordt gezet door Gezim Luli en hij prachtig de gelijkmaker binnenschiet. Onstwedder Boys moet nu terug en heeft het moeilijk tegen een goed SC Angelslo dat tot aan de rust meerdere kansen krijgt om op voorsprong te komen maar deze worden niet benut. Vlak voor rust krijgt Onstwedder Boys een strafschop voor een lichte overtreding binnen de 16 meter, maar Jarno Brands tikt de bal uit de hoek van het doel. Na de thee gaat het echt los voor beide ploegen met veel strijd en mogelijkheden in een open wedstrijd. Onstwedder Boys wordt sterker en gevaarlijker als Spits Gerko Scheper wordt gebracht maar de verdediging van SC Angelslo knokt voor elke meter. In de 71e minuut komt SC Angelslo op voorsprong als Gezim Luli vanaf de linkerkant het hoofd van Nino Pitta vind en hij hard binnenkopt via de binnenkant van de paal. Onstwedder Boys speelt nu lange ballen en komen in de 74e al weer langs zij als Anne Wilzing verwoestend uithaalt vanuit een vrije trap. Vanaf dat moment gaan beide ploegen voor de overwinning en wordt de wedstrijd wat grimmiger met harde duels en veel kansen aan beide kanten, maar beide keepers Koudstaal en Brands staan geweldig te keepen. Toch is het SC Angelslo die de wedstrijd beslist als Gezim Luli deze keer Ali Arslan vrij voor keeper Koudstaal zet in de 87e minuut en hij rustig de bal binnentikt. Een pluim voor scheidsrechter Peter Pool uit Friesland die de wedstrijd uitstekend floot. Een belangrijke zege voor de ploeg van Trainer André Steenhuis die volgende week op bezoek gaan naar HS 88.

                                                                                        

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord