Jouw wedstrijdverslag op FC12.nl?

Tussenstand Beltona Topscorer van de regio
9 december 2019
SVBC nipt langs Weiteveense Boys
11 december 2019

Jouw wedstrijdverslag op FC12.nl?

Inmiddels weet een aantal verenigingen ons al te vinden en publiceren we wekelijks de wedstrijdverslagen op onze site www.fc12.nl. Dank voor het toesturen, maar er is ruimte voor nog meer verslagen! Daarnaast zijn we ook op zoek naar het nieuws uit jouw vereniging.

Of het nu om het eerste elftal, de vrouwen, het derde elftal of de JO13 gaat, alle verslagen zijn van harte welkom! Het liefst ontvangen we ook een foto uit de wedstrijd bij dit verslag. De verslagen worden ook via Facebook en Twitter verstuurd naar al onze volgers. Een mooi middel om jouw vereniging in beeld te brengen!

Een nieuwe voorzitter? Een vrijwilliger die een lintje krijgt? Een nieuwe manier om het gras optimaal te voorzien van lijnen? Een geweldige gehaktbal in de kantine die iedereen moet komen proeven? Een nieuwe speler voor het eerste elftal? Het 500e lid ingeschreven? Of gewoon een mooie verlenging met de trainer of sponsor? Zomaar enkele nieuwtjes die we van jouw verenging willen weten….

Mail jouw informatie naar info@fc12.nl, voeg foto’s toe en wij plaatsen het op onze site!

PM
Hoofdredacteur FC12 Media & Entertainment, Amateurvoetbalgroundhopper

Geef een antwoord